Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

OM OSS


Rustspesialist og Bilpleie As tilbyr rustbehandling og understellsbehandling av bil samt bilpleie i Fredrikstad og omegn.

Vi tilbyr den beste pleien for din bil, og vi har lang erfaring innen polering, lakkrens, motorvask, tekstilrens og bruk av bilpleieprodukter. Vi jobber hardt og gjør vårt beste for å gi deg det beste resultatet som overhodet mulig.

Vi har mange lojale kunder som benytter seg av oss gang på gang, og vi setter stor pris på disse. Dette kommer av at vi hører på hva kunden ønsker, og tilpasser våre behandlinger deretter.

Våre kunder er både forhandlere og private, hvor vi tilbyr våre tjenester uansett hvilken type bil eller omfanget av oppdraget.

Vi benytter oss kun av produkter som er godkjent for profesjonell bilpleie, slik at du kan være sikker på at bilen din får den behandlingen den fortjener. Husk at vask og pleie av bilen er like viktig som det tekniske vedlikeholdet. test

Share on Facebook