Komplett behandling

Komplett Antirustbehandling

Norsk Antirustforening’s antirustbehandling, er en moderne kvalitetsbehandling som består av understellsbehandling, hulromsbehandling og gulvplansbehandling samtidig. Hver behandling utføres på sin spesielle måte med unikt verktøy, og med utvalgte produkter for de ulike detaljene. Norsk Antirustforening’s ekspertise og medarbeidere gir gjerne veiledende anbefalinger om passende antirustbehandling for din bil. Følger du siden opp med jevnlig etterbehandling, er sjansen minimal for at du går i rustfellen.

Gulvplansbehandling

Gulvplansbehandling er både en innvendig og utvendig behandling. Den forsegler tette seksjoner, dører, dørstolper, panser og bakluke innvendig, der frost, fuktighet og kulde ofte forårsaker sprengninger med påfølgende rustdannelse. Motorrommets plateskjøter og karosseriets lakkerte falser, spesielt på dører og luker er andre kritiske steder som behandles med et penetrerende spesialprodukt.

Understellsbehandling

Dette er en behandling som dekker bunnplate, vanger og bjelkesystem, hjulhus, bremse- drivstoffrør og drivstofftank av metall. Alt behandles med et tynt penetrerende produkt deretter et sliteprodukt.

Hjulromsbehandling

Hulromsbehandling er en komplett innvendig behandling med tynn penetrerende væske. Den omfatter kanalenes ulike seksjoner, tverrgående bjelker, langsgående rammevanger og alle avstivningsprofiler innvendig. Her oppstår den farligste rusten som man ikke ser før det er for sent.