Informasjon

Fabrikkgarantien garanterer ikke at rusten ikke kommer!

Alle bilmerker har i dag fabrikkgaranti mot gjennomrusting, og mange bileiere lures av nettopp ordet "garanti". Husk at du som bileier har plikter som må overholdes for at garantien skal være gyldig. Fabrikkgarantien gjelder bare når det er gjennomrusting på bilen, og når skaden oppstår innenfra hulrom og ut. Vilkår for å dekke rustskade fremgår av bilens instruksjonsbok. Bilfabrikken krever at det foretas rustkontroll på merkeverksted etter intervaller som står i serviceheftet, og at anmerkninger blir utbedret. Det er bileiers plikt å vedlikeholde slitasje på understell. Vær oppmerksom på at mange viktige deler kan være unntatt fra garantien: drivstofftank, hjuloppheng, bremse- og drivstoffrør. Dette er detaljer som det er viktig ut fra et trafikksikkerhetsmessig synspunkt å ha kontroll på.

GRATIS RUSTKONTROLL

Er du i tvil om hvordan din bil ser ut under, og om det er nødvendig å gjøre utbedringer, er Norsk Antirustforenings verksteder tilstede for deg.

Ring og bestill time for en gratis rustkontroll. Bli selv med under bilen, konstanter tilstanden og få et råd om hva som bør gjøres for at din bil skal forbli rustfri. Vi anbefaler hvilken behandling som er nødvendig, og gir et pristilbud på dette. Norsk Antirustforenings verksteder har høy kompetanse og erfaring for å gi de rette informasjoner.

Behold verdien på din bil!

Om du har kjøpt ny eller brukt bil, er det viktig å beholde verdien på bilen så lenge som mulig. Det er ikke bare bilens levetid og andrehåndsverdi som forringes når bilen begynner å ruste. Også kollisjonssikkerheten blir dårligere da rustdannelser kan svekke karosseriet. Ved å rustbeskytte bilen i tide, kan skader og slitasje i den originale beskyttelsen oppdages og utbedres.